Ons ons
Particulier of zakelijk een bestelbus huren? Of het nu voor een dag of voor een week is, bij Velda Busverhuur huurt u altijd voordelig. Wij bieden een breedt aanbod aan jonge, betrouwbare en representatieve huurbussen aan. Van een compacte bestelwagen tot een meubelbak met laadklep of een personenbus. Ook een huurbus met een trekhaak behoort bij Velda Busverhuur tot de mogelijkheden.

Zakelijk verhuur
Wilt u zakelijk een auto of bestelbus huren? Bijvoorbeeld omdat u binnen uw organisatie auto’s of bussen te kort komt en er wel allerlei zakelijke afspraken buiten de deur gepland staan? Velda Busverhuur biedt u dé oplossing voor mobiliteit binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u namelijk eenvoudig zakelijk een auto of bestelbus huren. Dit is mogelijk voor elke gewenste periode, bijvoorbeeld voor een dag, een maand of voor een jaar.

Verhuizen
Gaat u verhuizen? Elke bestelbus wordt voor verhuur zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat u met een schone bus en veilig gevoel op pad gaat. Van een compacte bestelbus tot meubelbak voorzien van een laadlep? Wij verhuren de ideale verhuiswagens. En dit alles voor scherpe tarieven. Zo blijft Velda Busverhuur altijd in uw voordeel.